Print Kaler » admin_printkaler


1) Baju Sukan


• Perkara pertama yang perlu dititik beratkan sewaktu pemilihan baju untuk bersukan ialah , JENIS FABRIK. Jenis fabrik apakah yang sesuai kita gunakan sewaktu larian, jogging , berbasikal atau apa sahaja jenis sukan?


“MICROFIBRE” ialah salah satu fabrik yang menjadi pilihan utama pelanggan untuk bersukan. Kenapa guna microfiber , kenapa bukan cotton? Ini kerana material microfiber ini adalah jenis material yang cepat kering . Apabila seseorang itu bersukan , dan berpeluh , mereka tidak selesa jika pakaian yang mereka pakai menjadi terlalu basah kerana peluh tidak kering dengan cepat. Jadi pemilihan fabric jenis microfiber ini merupakan pilihan yang tepat bagi mereka yang ingin membuat baju untuk tujuan apa sahaja jenis sukan.


• Microfibre juga adalah salah satu fabrik yang ringan. Penggunaan fabrik yang ringan ini akan memberikan keselesaan kepada pengguna yang bersukan. Secara tidak langsung, ianya akan dapat memudahkan setiap pergerakan dan tidak menambahkan lagi beban dibadan kita.

2) Baju Kelas , Baju Rewang , Baju Hari Keluarga


• Acara acara seperti ini selalunya dihadiri oleh semua peringkat umur. Dari warga emas sehingga kanak kanak. Jadi , apabila melibatkan warga emas dan juga kanak kanak , jenis pakaian yang dipilih perlulah mempunyai tahap keselesaan yang premium.


• Pemilihan pakaian dari kain kapas , ataupun COTTON akan menjadi pilihan utama pelanggan yang mencari keselesaan untuk semua peringkat umur. Keupayaan istimewa kain cotton yang mudah menyerap peluh memberikan keselesaan kepada mereka walaupun memakai dalam waktu yang panjang.


• Selain daripada itu , baju kain cotton ini menjadi pilihan kerana harganya yang sangat berpatutan berbanding dengan material yang lain. Dari kanak kanak , dewasa lengan pendek sehinggalah dewasa lengan panjang , kain cotton ini mempunyai lebih dari 10 jenis warna pilihan. Selesa , harga berpatutan dan banyak pilihan warna , kain cotton pilihan semua.

Kami dari #PrintKaler mengucapkan Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa buat semua umat muslim di dunia ini.

Moga ibadah kita, doa kita dan tawakkal kita di terima Allah

#printkaler

Salam Sejahtera
Disini kami sertakan semua diskaun yang #PrintKaler sediakan kepada semua pelanggan setia kami.

Klik gambar untuk terus whatsapp kami

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi kami
01121065970 atau 0355244773

Salam hai semua pelanggan setia Print Kaler.

Bulan Mac 2020 ini kami bagi offer kepada anda pelanggan kami yang dari luar Selangor. Ya sejak 2012 kami telah berkhidmat kepada pelanggan kami dari seluruh pelusuk Malaysia dari Perlis hingga ke Sarawak. Anda semua percaya dengan servis cetak baju atau tempahan baju korporat walaupun kita tak bertemu secara fizikal.

Tahun ni Print Kaler nak galakkan lagi pelanggan dari jauh boleh order dengan kami tanpa risau dan ragu. Anda boleh tempah baju dan print tshirt dari rumah saja.

Kami tawarkan PERCUMA penghantaran kepada anda yang duduk/ kerja/ belajar luar dari Selangor. Anda boleh tempah dengan kami (tekan link ni) melalui whatsapp saja. Kami cuba bantu sedaya upaya seperti fizikal anda depan kami.

Sebagai ganti anda hanya bagi testimoni atau gambar sebagai bukti yang anda selesa tempah dengan kami walaupun dari jauh.

Hubungi sale person kami segera

Ima-01121065970
Syafikah-0189084773
Farhan-0182824773
Khai-0183184473

atau tekan linktree di bawah:
https://linktr.ee/printkaler

GOOD NEWS, PROMOTION SALES COME BACK AGAIN 🔥😱

GET 10% DISCOUNT FOR CODE:
➡ANVIL – 939
➡HOODED GILDAN – 88000,88500 & 86000
➡63V00 & 63V00L
➡CRT1100J
➡CRR3600
➡CRR3900
➡CRP7200

HURRY UP, DON’T MISS FOR THIS PROMOTION

No photo description available.

Print Jersey minimum 5 helai saja dah dapat harga kilang.

#Takde idea design yang gempak2 untuk jersi anda?

Print Kaler boleh offer lebih 100++ design untuk di pilih. Free je design kalau tempah jersi dengan kami.

Tekan link untuk terus whatsapp team kami:

http://www.wasap.my/+60183184473/hargajersi

Promosi Cenderahati Korporat & Premium Gift untuk pelanggan #PrintKaler. Sesuai untuk syarikat/komuniti yang nak beri tanda ingatan kepada pelanggan/pekerja/team/club/group anda. Ayuh berikan kelainan untuk tahun 2020 ni.

Nak kami bantu dengan lebih pantas?

Klik No di bawah untuk terus whatsapp Cik Ima.

Untitled-1

Berapa Kuantiti Tempahan Yang Print Kaler Boleh Buat?

Sebenarnya kami boleh buat tempahan anda dari 5 helai hingga beribu helai. Print Kaler boleh bekalkan sebanyak mana yang pelanggan mahu bergantung pada keperluan dan kehendak.

Tempahan Hari Jadi Anak Fizo Omar

Kuantiti minimum tempahan bergantung pada jenis produk & tempahan:

  1. Pakaian Readymade (Dah siap dalam katalog) minimum 5 helai.
  2. Pakaian Customade (Kena jahit khas) minimum 10 helai.
  3. Cenderhati Korporat Readymade (Dah siap dalam katalog) minimum 10 pcs
  4. Cenderhati Korporat Customade (kena tempah khas) minimum 50 pcs

Setiap tempahan, Sale Person kami akan bantu cadangkan jenis method cetakan/sulaman macam mana yang terbaik dengan kos yang rendah.

Antara method cetakan/sulaman yang kami sediakan:

  • Silkscreen
  • Heat Press Dark Paper
  • Heat Press Vynil
  • Heat Press HD Print
  • Direct-To-Garment Printing (DTG)
  • Sublimation Printing (Full body)
  • UV Printing ( Untuk Cenderahati Korporat)
  • Sulaman berkomputer (direct atau patches)

Pertanyaan & Sebut Harga kami akan bantu lebih pantas dalam waktu bekerja:

Isnin-Jumaat: 9.00am-6.00pm

Sabtu: 9.00am-1.00pm

Ahad & Cuti Umum: Tutup

Hubungi kami:

Ima: +601121065970

Syafikah: +60189084773

Bagaimana kami tetapkan harga tempahan pakaian & cenderahati korporat?

Kami di Print Kaler selalu menerangkan kepada pelanggan kami tentang harga sangat bergantung kepada beberapa perkara. Bila dah tahu lengkap mengenai tempahan baru kami boleh bagi sebut harga dengan cepat dan tepat. Pelanggan boleh tanya harga tanpa WAJIB beli pun dan sebut harga pun PERCUMA saja.

Sebut Harga hanya boleh di beri selepas kami tahu 3 Perkara utama seperti berikut:

  1. Jenis & material produk (Baju/Kemeja/Cenderahati Korporat).
  2. Design produk (Design cetakan/sulaman).
  3. Total kuantiti tempahan.

Selain itu, faktor penting juga adalah tarikh siap dan terma pembayaran (tunai atau PO) pun akan memberi kesan kepada harga tempahan anda.

Jika anda masih belum ada/tahu lagi perkara tersebut cuba bagi anggaran saja dahulu kepada kami.

Macam mana nak dapat harga murah?

Cara paling mudah untuk kurangkan kos ialah naikkan bilangan kuantiti tempahan. Tanya kami berapa bilangan tempahan yang harga boleh kurang. Tempah lebih untuk jimat.

Selain itu anda boleh kurangkan warna cetakan atau kuantiti sulaman. Kami cuba jadikan design anda lebih cantik walaupun hanya satu warna /satu sulaman saja.

Mengenai design dan harga selalunya kami cuba bagi idea atau cadangan untuk anda dapat harga rendah dan hasilkan tempahan yang cantik. Cubalah hubungi dengan kami!

PERCUMA dengan setiap tempahan walaupun sikit atau banyak:

  • Sebut Harga.
  • Review design dari team sale kami.
  • Cadangan rendahkan kos dan cantikkan design.
  • Jaminan ikut tarikh siap.
  • Team sale yang berpengalaman.

Kami percaya dengan setiap harga yang kami beri adalah lengkap dan tepat. Tiada cas tersembunyi dan anda boleh dapatkan harga jika kami hantar terus di pintu rumah & pejabat anda.