CETAK BAJU KELAS CEPAT | Print Kaler

CETAK BAJU KELAS CEPAT

Hai & Salam Cetak baju pada semua,

Hari ni dah masuk bulan Ogos 2015 dah. Maknanya kita ada kurang lebih 5 bulan lagi nak sampai akhir Tahun 2015.

Kalau diikutkan pengalaman lepas2, beberapa bulan akhir ni tempahan naik mendadak sebab ramai sangat yang nak buat tshirt kenangan untuk group diaorang.

Yelah….ada yang ambik UPSR tahun ni, PT 3, SPM, STPM, kolej, institut, degree, diploma, phd dll. So, bila lagi nak buat kenang-kenangan ngan group kelas korang kan. Time ni le.

Cuma saya nak pesan kat korang, kalau boleh jangan le order last minit. Macam tahun lepas, ada beberapa minggu lagi nak cuti sekolah panjang bulan 12. Time tu le baru nak order. Alamat kelam kelibut le jadinya. Ye lah…kitaorang pun menimbun juga nak siapkan order, pastu ada lak yang nak mintak siapkan segera sebab nanti bila dah bercuti, masing2 dah balik kampung & tak jumpa lagi.

So….mintak tolong ye. Kalau nak order, tolong order cepat. Kalau boleh hari ni korang dah kumpulkan order tu & start tempah dah.

Mana tahu…lepas ni sibuk nak study le, pastu ada tiusyen le, tak pun cikgu suruh siapkan assignment ke. Kitaorang dah pernah masuk sekolah & masuk universiti. So, tahu le camane hidup sebagai student tu.

Ingat ye…kalau boleh jangan le order last minit. Takut tak sempat siap nanti. Kalau korang sanggup poskan satu2 ke alamat customer atau kawan korang, itu tak jadi masalah. Buat lewat skit pun tak apa tapi tak syok le dapat baju bila dah berpisah nanti.

Kurang2 mesti nak pakai ramai2 masa jamuan ke atau masa sebelum kelas last tu. Tak pun boleh pakai awal sikit. Bangga gillleer ooo…kembang je hidung rasa bila pakai baju kelas tu ramai2

Facebook Print Kaler Cetak Tshirt Murah Cetak Tshirt Shah Alam Print Baju Murah Print Tshirt Murah

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 1,274 total views,  1 views today

About the Author