CETAK BAJU UITM MURAH | Print Kaler

CETAK BAJU UITM MURAH

Print Baju Murah UiTM

 Review dari
http://nanananuha.blogspot.com/
Yes, kalau cakap pasal printing, memang la ramai yang boleh buat, tapi kenapa iolls choose yang ni,

sebab kualiti diorang bagi memang “Thumbs Up”! dan ya, murah.
see,
Kualiti, Cepat dan Murah!

part of printkaler crew

Serius, cik abang ni dan crew “printing”nya semuanya muda mudi belaka uolls, idea memang fresh! dan kalau takde idea nak buat baju untuk persatuan bagai, depa memang boleh cadangan apa yang sesuai, dan yang paling best, tolong design kan. cas design pun tak mahal, sangat affordable.
kenapa affordable?

Ade Baju Display

Customer posing dalam kedai

sebab depa punya harga memang harga student! depa punya lokasi kedai di UiTM Shah Alam, UiTM Puncak Perdana dan UiTM Puncak Alam. Itu yang best tuh, so, orang luar UiTM, which is bukan Netizen, pun boleh rasa harga murah ni. Memang takde cas lebih atau kurang. sama je. wewiit! 🙂

Baju Tempahan dari geng-geng UiTMers :
geng ACCA
 geng Fakulti Kejuruteraan Mekanikal
 Geng Fakulti Perakaunan
 Geng GPMS UiTM
Geng ABACS
 bila dikaji, memang depa bagi murah cuz dah nama dalam U kan, kita kene la bagi harga murah, and plus, depa ni memang ada kilang sendiri kat luar. No wonder murah! sebab bukan orang tengah wokeyy. kita straight jah dengan depa.

sekitar gambar kilang;

Oh ya, bukan sembarangan tau, Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) pun customer tetap Print Kaler tau.. 🙂 Perodua, UMW, Toyota.. etc. check out laman web depa.

Cara Tempah?
Ada design (JPEG,Ai) > email (abbasyprosolution@gmail.com) > Designer akan check > Re-check by kita > kita setuju > Proceed Printing > Siap (ada kalau takde masalah design, 2 hari boleh siap tau!)
Tiada design > lakar bodoh2 dalam word/paint > Designer design balik > Bagi kat Kita, kita check > Puas Hati > Proceed Printing > Siap! 🙂
Okeyh, yang bestnye, tak payah datang kedai pun takpe, nak jumpa kat luar pun takde masalah, siap haritu ada customer lagi kat Gombak, ajak lepak minum kopi je, sambil bincang design, bila siap, boleh hantar weeyy. 🙂
 Ada plak satu kali Customer dari Kelantan tau (USM) , depa hantar naik bas ekspress! okeh, bas ekspress!! takdehal lah. bereh blako satu Malaysia.

Baju geng USM, Kelantan
Sebab depa memang murah, dan guna finest cotton, sebab depa tau kita ni kalau nak pakai mestila nak selese, taknak Tshirt jenis memeri, tahu? Yang cepat kembang2 tu? haa.. takde okeh. ini memang okeh. betahun-tahun pakai pun masih tahan.
Contact?
boleh straight ja call
abam Mazlan 013-594 2697, atau abam Mim 019-440 5130
pergi terus laman web depa
email abbasyprosolution@gmail.com
 
nak tengok hasil kerja depa?
Instagram: Print Kaler
Facebook:www.facebook.com/printkaler
gerenti puas hati! 

 1,570 total views,  1 views today

About the Author